Waarom is Take it easy nou eigenlijk zo easy om te gebruiken in de klas? We vroegen het aan de gebruikers van het eerste uur. De antwoorden varieerden van:

“Je wordt door de co-teacher stap voor stap meegenomen door de methode”  tot “De koppeling van de leerstof en leerdoelen zijn easy te volgen en te spreken voor de leerlingen, vanuit het easy te volgen digibord” en “De games zijn cool, de liedjes nice, we want more!”.

Van alle antwoorden kregen wij een big smile op onze gezichten, bedankt! Het winnende antwoord van meester Louman van basisschool De Molenhoek in Uitgeest willen we jullie niet onthouden. Wellicht dat je het drie keer moet lezen, maar dan heb je ook wat!

EI do nott spiek Inglies ol de tijm in de klasroem, somteims EI iven lurn vromm de nee-tif spiekers, and dey help mi wit purfekt Inglies! Mei studends lurn it bedder dan mi 30 jeers ako. Tanks teek (wel blijven controleren) it isie!!

Wil jij ons ook laten weten waarom je Take it easy zo easy vind, óf hoe Take it easy nóg easier kan? Mail dan naar po@thiememeulenhoff.nl met als onderwerp ‘Easy met Take it easy’.